WAAR GEEF JIJ AANDACHT AAN … AAN WAT JIJ WILT OF AAN WAT JIJ NIET WILT? THAT’S THE QUESTION!

Sjoukje KaragiaourisDe overgangPlaats een reactie

Mindset

Deel dit bericht!

“ZOU MIJN SITUATIE en mijn klachten dan door die negatieve emoties van mij al die jaren veroorzaakt kunnen worden? Zo ben ik dat nu gaan voelen gedurende de overgang, Het is net of komt nu alles aan de oppervlakte. Kan dat kloppen?”

 

DIE VRAAG WERD mij laatst gesteld door een client. Ik zei toen: “Luister naar je eigen hart want dat klopt.” En zelf denk ik dat overigens ook. Want steeds wanneer je een emotie ervaart (angst, frustratie, eenzaamheid, twijfel etc.) dan is dat een gevolg van een gedachte die niet overeenstemt met wie jij in wezen bent, je innerlijke zelf. En wanneer dat al lange tijd speelt dan gaat je lichaam dat uiteindelijk laten zien in de vorm van symptomen.

 

HOE MOOI IS ons geweldig lichaam die ons dat helder wil maken? In die zin zijn onze emoties als het ware een geleidingssysteem die iets duidelijk willen maken. Want elke keer als je aan een gedachte denkt die niet overeenkomst met je innerlijke zelf, is het gevoel dat daaruit voorkomt een negatieve emotie. Dus is het heel belangrijk om jouw gedachten eens onder de loep te nemen. Als je een negatieve emotie gedurende een langere periode in stand houdt, ervaar je een afnemende gezondheid. Dat wil je toch niet?! OMDENKEN DUS!

 

DE AFGELOPEN PERIODE verdiep ik mij steeds meer in het quantum denken en daarbij met name de universele Wet van Aantrekking. Mijn beroep als klassiek homeopaat wordt daarbij ook steeds boeiender omdat bij deze geneeskunst een remedie gekozen wordt waarbij van belang is HOE JIJ die klachten ervaart, dus HOE jij je VOELT. Een homeopathisch geneesmiddel geeft daarbij als het ware een prikkel aan jouw Levenskracht en Zelfgenezend vermogen wanneer deze zelf (even) tekort schiet.

 

EEN GOEDE MINDSET is daarbij erg van belang m.b.t. je gezondheid (en trouwens op alle gebieden van je leven). Want als je je aandacht langdurig richt op dingen die je NIET wilt – terwijl de aandacht van je innerlijke zelf, dus wie jij in wezen bent, is gericht op dingen die je WEL wilt – veroorzaak je na verloop van tijd op trillingsniveau een scheiding tussen jezelf en je innerlijke wezen, en ja dan ontstaat een ziekte.

 

WAAR GEEF JIJ AANDACHT AAN?

 

 

ER ZIJN DIVERSE homeopathische geneesmiddelen die het hormonale evenwicht helpen herstellen en bovendien ondersteuning bieden aan mentale- en emotionele klachten en verwerkingsprocessen. Een homeopathisch geneesmiddel is maatwerk, het middel onderdrukt hierin niets maar volgt het proces waarin je zit en ondersteunt dit waar nodig.

 

KUN JE WEL WAT INSPIRATIE OF MOTIVATIE gebruiken? Download nu op WWW.SOFIA-EIGENWIJZEVROUW.NL mijn gratis e-book met 3 Gouden Tips en maak gebruik van  mijn GRATIS aanbod voor een (Skype)sessie van 20 minuten!

 

 

 

 

Deel dit bericht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.